فیلر چیست؟

فیلر چیست؟ - دکتر دندانپزشک مهدی سمیعی

فیلر چیست؟

فیلر ،پر کننده یا حجم دهنده های پوستی به موادی گفته می شود که ساختار مشابه ژل دارند و برای جوان سازی پوست استفاده می شوند. سه نوع فیلر موقتی، نیمه دائمی و دائمی وجود دارد. از تزریق فیلر های پوستی در زیر پوست می توان برای جبران حجم از دست رفته ،رفع چین و چروک ها،بهبودشکل انتهای سطحی (کانتور)صورت و بدن استفاده کرد . از آن جایی که فیلر‌ها می‌توانند باعث حجم دهی خوب و نتایج قابل رویت در همان جلسه شوند و نیز هزینه و سختی کمتری از انجام جراحی‌های زیبایی دارند، لذا امروزه در جوان سازی پوست با استقبال بسیاری رو به رو گردیده اند .البته در امر جوانسازی پوست، استفاده توام از فیلرها همراه با تزریق توکسین بوتولونیم و لیزر در فواصل مختلف می‌تواند نتایج قابل قبول‌تری را ایجاد نماید.

کاربردهای استفاده از فیلر :

  • استفاده از ژل برای حجم دهی و برجسته کردن و افزایش حجم لب،چانه، وگونه ها
  • رفع چین وچروک هایی ماننده پیشانی ، خط اخم، خط خنده ،خطوط اطراف لب و بینی
  • اصلاح فرم بینی بدون جراحی
  • جوان سازی دست ها و افزایش حجم پشت دست ها

انواع فیلر

سه نوع فیلر موقتی، نیمه دائمی و دائمی وجود دارد.

توجه: فیلرموقتی و فیلر نیمه دائمی بیشتر توصیه می شوند زیرا فیلرنوع دائمی آن دارای عوارضی می باشد و در شرایطی که فرد از ظاهر خود خسته شود تخلیه و یا تغییر در شکل آن بسیار مشکل است.

فیلرهای موقتی برای برجسته کردن لب،برجسته کردن گونه، از بین بردن چروک های پوست:

فیلر موقت از جنس هیالورونیک اسید ،کلاژن،کلسیم هیدروکسی آپاتیت یا چربی بدن متقاضی تهیه می شود .
تزریق چربی که روشی بسیار عالی برای جوان سازی و حجم دهی به پوست است .کلاژن نوعی پروتئین و یکی از اساسی ترین اجزای ساختار پوست محسوب می شود کلاژن باعث قوام وسعتی پوست شده و در بافت های محکم تر مثل استخوان باعث استحکام آنها می شود. تزریق فیلر های موقتی برای برجسته سازی گونه و لب و یا اصلاح تغییرات ناشی از افزایش سن مانند چروک های پوست، نتایجی بسیار طبیعی را ایجاد می کند. اما مشکل اصلی آن ماندگاری کم است که معمولا بین ۳ الی۴ماه از بین می رود.

بیشتر بخوانید:  مزوتراپی چیست؟ چه کاربرد هایی دارد؟

فیلر موقتی، دائمی و نیمه دائمی - دکتر دندانپزشک مهدی سمیعی

فیلرهای نیمه دائمی برای پرکردن خطوط عمیق تر صورت:

فیلرهای نیمه دائمی از پرکننده های نسج نرم برای درمان خطوط عمیق تر صورت استفاده می شوند و از آنجا که ماهیت نیمه دائمی دارند ممکن است در هفته ها پس از تزریق اولیه فیلر نیازمند روتوش یا اضافه کردن کمی دیگر از آن باشیم. فیلرهای نیمه دائمی باعث تحریک بافت سازی می شوند و پس از مدتی اثرات خود را نشان می دهند .معمولاً طول اثری حدود ۱٫۵سال دارند اما می توانند ایجاد گلوله های زیر پوستی کنند.

فیلرهای دائمی و عوارض تزریق فیلر:

فیلرهای دائم یا غیر قابل جذب تنها برای چین وچروک های عمیق مجاز است. تزریق این فیلر ها برای بر طرف کردن چروک های سطحی در همه جای دنیا ممنوع اعلام شده است. تا کنون فیلرهای پرکننده دائمی تولید نشده است که فاقد عارضه باشد و تمامی فیلرهای پرکننده های دائمی فرد مورد استفاده را در معرض خطراتی چون جابه جایی دارو قرار می دهند. حتی در صورت تخلیه فیلر دائمی توسط پزشک ، پوست دچار پستی و بلندی و حالت غیر یکنواخت می شود . و این یکی از مهمترین عواض تزریق فیلر می باشد.  باید به یاد داشته باشیم و بپذیریم که با افزایش سن به تدریج برخی بافت ها تحلیل رفته و برخی از نواحی صورت دچار افتادگی می گردند و تزریق فیلر در جای مناسبی قرار نخواهد گرفت.

شما می توانید برای مشاهده نمونه کارهای انجام شده به گالری تصاویر دکتر سمیعی مراجعه نمائید.

بدون دیدگاه

ارسال یک دیدگاه